Shade, Swerk, Webdesign Amsterdam

Swerk levert premium websites waarmee je voor de dag kunt komen

Premium website

 • Multipage website
 • Veel content
 • Logo, huisstijl en moodboards.
 • Uitgebreid designtraject
 • Custom functies

vanaf € 3750,-

Medium website

 • Multipage website
 • Medium hoeveelheid content
 • Uitgebreid designtraject
 • Custom functies

vanaf € 2250,-

Basic website

 • Multipage of one-page (longscroll) website
 • Weinig content
 • Eenvoudig designtraject 

vanaf € 750,-

Jaarlijkse kosten: Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Dit betekent dat het coresysteem en de gebruikte plug-ins regelmatig geüpdatet moeten worden. De kosten hiervoor zitten deels inbegrepen bij de jaarlijkse hosting kosten en zijn afhankelijk van welk hostingpakket je bij ons afneemt. 

Website ontwerp

Je kunt je voorstellen dat het ontwerpen van een website iets anders is dan het ontwerpen van bijvoorbeeld een poster. Een website ontwerpen is een vak apart. Bij een website ontwerp moet je rekening houden met de navigatie, de interactie van de bezoeker (functioneel ontwerp), mobielvriendelijkheid, het framework waarmee gewerkt wordt, het beheersysteem waarop het gebouwd wordt en zo zijn er nog meer facetten waarmee rekening gehouden dient te worden.

Over het algemeen besteed je het ontwerp uit aan een website designer en de ontwikkeling laat je doen door een developer. Bij Swerk hebben we alles onder 1 dak, we hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Wij bouwen onze websites op ‘ambachtelijke wijze’. Dat wil zeggen dat we elke website opbouwen vanuit een blanco canvas met zo min mogelijk plug-ins. We gebruiken liever géén kant en klare templates.

Wat kost een website?

Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen. Om het een beetje inzichtelijk te maken werken wij met 3 verschillende categorieën (Basis, Medium en Premium). Voorbeelden uit elke categorie vind je op de projecten pagina

Voor een Basis website van Swerk heb je een minimaal budget van € 750,- nodig.
Hou ook rekening met jaarlijks terugkomende kosten voor hosting, onderhoud en E-mail.

Hosting en  onderhoud is belangrijk!

Wij bieden 3 verschillende hosting-/onderhoudspakketten. 

Hoe werken wij?

Voordat we beginnen aan een design willen we natuurlijk eerst graag weten wie je bent en wat je doelstellingen zijn. Een goed gesprek is dus altijd de eerste fase. Het is voor ons ook handig om te weten welke websites jou aanspreken. 

Ervan uitgaande dat je onze offerte hebt goedgekeurd gaan we aan de slag met een mooi ontwerp. Hoe ver we hierin gaan is afhankelijk van jou wensen en van het budget. Een website die illustratief wordt vormgegeven vergt meer tijd dan een website met een basis ontwerp/layout. En dit geldt voor zowel de design-fase als voor de ontwikkel-fase. 

Pas als je blij bent met het ontwerp gaan we de website bouwen. In eerste instantie bouwen deze grotendeels lokaal (op onze eigen computer). Zodra er een goede basis staat gaan we de boel uploaden naar een testomgeving. We sturen je dan een link zodat je mee kunt kijken. In deze fase gaan we de website ook finetunen en vullen met content. 

Als de website helemaal klaar is en goedgekeurd doen wij nog een extra SEO check m.b.t. de technische optimalisatie. Daarna kopiëren wij alle files naar de live omgeving. Gefeliciteerd je website staat Live!

Dit betekent niet het einde van onze samenwerking. Ook na oplevering staan wij bijna 24/7 voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen voor vragen en/of suggesties. Als je nog nooit hebt gewerkt met het (WordPress) beheersysteem, geen probleem! Wij maken een “hands-on” video van jouw website met beheersysteem. In deze video leggen we precies uit waar je welke content kunt aanpassen en hoe je nieuwe content kunt toevoegen.