Blog.

Packfill Live

Packfill is een familiebedrijf en gespecialiseerd in het bereiden en bottelen van wijnen en gedistilleerde dranken.

Lees verder

Zoals gewoonlijk is het altijd weer even pielen met een nieuwe update. Dit keer hebben we alles wat we tot nu toe zijn tegen gekomen voor je opgeschreven. We hopen dat je hier wat aan hebt. Succes, en Yosemite is zeker de moeite waard.

Lees verder

Eindelijk kan ze zelf aan de slag!

Lees verder

Zoekmachine Marketing Bureau's zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt en beter scoort in Google.

Lees verder

Vandaag lanceren wij de nieuwe website voor Lagendijk Tuin- en Landschaparchitecten. Lange naam en ook een langlopend project. We zijn blij en tevreden dat het gelukt is.

Lees verder

Voor het Bavaria Brouwerijcafé hebben we in samenwerking met DRIFT Creative Directions de nieuwe website ontwikkeld.

Lees verder

We hebben het er vaak over gehad! Zoekmachine optimalisatie.Ondernemers weten niet of hun website goed geoptimaliseerd is. Een rapport kost al gauw 600 euro en dat is niet voor elke ondernemer weggelegd.

Lees verder

Bij Swerk zijn we nu al enige tijd bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie). Je mag gerust weten dat we de nodig vrije tijd hebben geïnvesteerd om heeeel diep in het SEO verhaal te duiken.

Lees verder

De nieuwe website voor de Bavaria Biertour. Vormgeving door Menno Boersma. Frontend en backend door Swerk-Everything Online.

Lees verder

Zodra het zoekalgoritme van Google verandert duiken de voors en tegens weer op. Marketingfacts schreef er een mooi stuk over. Wat is waar en wat niet?

Lees verder

De Swerk website is weer genomineerd voor de CSS Design Award. Je kunt ons een handje helpen door hier een review te geven. In de review kunnen punten/sterren geven.  Hoe meer hoe beter.

Lees verder

Afgelopen jaar deden we een aantal mooie projecten. Onder andere in samenwerking met Drift-Amsterdam, Bureau de Cologne, MediaGroe, Biqini en Instant Communicatie. Jongens Bedankt!

Lees verder

Op 14 december 2013 dook de Swerk website ineens op bij webdesign-inspiration.com. Natuurlijk een mooi compliment maar het trok ook een enorm aantal extra bezoekers naar onze website. Het aantal bezoekers ging van 20 naar plus/minus 75 per dag.

Lees verder

De samenwerking met Art of Dance begon ongeveer 4 jaar gelden met Dominator Festival. In Maart 2014 lanceert Art of Dance het nieuwe ‘Masters of Hardcore’ festival.

Lees verder

Vandaag is de nieuwe website van Gregor Tresher live gegaan.

Lees verder

Vanaf morgen beginnen we met een nieuw design voor de website van Ventraco.

Lees verder

We hebben weer een nieuwe mix online gezet.

Lees verder

We zijn al enige tijd bezig met een ‘verhuur’ concept, dé oplossing voor ZZP’ers en het MKB. Hiervoor leveren we websites op basis van een aantal standaard templates. Hierdoor slaan we een groot deel van het ontwerptraject over en dit scheelt uiteindelijk in de prijs.

Lees verder

Onze nieuwe website is live. We hebben gekozen voor een iets volwassenere aanpak. We moeten meegroeien met onze klanten. Een screenshot van de oude opzet vind je op onze facebook pagina

Lees verder

Voor de KLM zijn we nu bezig met een interactieve infographic. De infographic moet responsive zijn en zal via een iframe op verschillende media worden geplaatst.

Lees verder

Spannende dag voor ons. Vandaag gaat de web-applicatie voor de NOS live.

Lees verder

De mogelijkheden met HTML5 en javascript worden steeds uitgebreider. Dat bewijst deze parallax.

Lees verder

Vandaag is de website van Bonagusto live gegaan

Lees verder

Sonya is een artistieke duizendpoot. And swerk really loves her.

Lees verder

Binnenkort lanceren we de nieuwe website voor Lantinga slagerijen.

Lees verder