Shade, Swerk, Webdesign Amsterdam

Swerk bouwt functionele webshops in Woocommerce

Webshops

Wij hebben ervaring met het bouwen van webshops in Woocommerce en we weten hoe we jouw ideeën kunnen omzetten in een mooie en functionele webshop.

Met Woocommerce heb je een krachtig e-commerce platform tot je beschikking waarmee je gemakkelijk producten kunt toevoegen en beheren. Woocommerce biedt een groot aantal extensies om de webshop te verbeteren, denk hierbij aan het integreren van betalingssystemen, verzendmethoden, belastingberekening, en nog veel meer.

Wij vinden het belangrijk dat jouw webshop niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig voor jouw klanten. Daarom zorgen wij voor de nodige beveiligingsfuncties, zoals SSL-certificaten en gegevensversleuteling.

Wat kost een webshop?

Een minimaal budget van € 1750,- is wenselijk. Afhankelijk van jouw wensen kan dit oplopen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen bij het bouwen van jouw webshop.

Webshop onderhoud

Na oplevering onderhouden wij de webshop voor je.
Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat de shop goed functioneert, veilig is voor jouw klanten en up-to-date blijft met de nieuwste beveiligings- en functionaliteitsupdates.

  1. Beveiligingsupdates: Net als elk softwareprogramma heeft Woocommerce beveiligingsupdates nodig om ervoor te zorgen dat jouw webshop beschermd blijft tegen potentiële beveiligingsrisico’s. Door jouw webshop regelmatig bij te werken, kunnen eventuele beveiligingslekken worden opgelost en kan jouw webshop veilig blijven voor jouw klanten.
  2. Functionele updates: Woocommerce wordt regelmatig bijgewerkt om de functionaliteit te verbeteren en bugs op te lossen. Als jouw webshop niet regelmatig wordt bijgewerkt, loop je het risico dat jouw webshop niet goed functioneert en klanten kunnen worden afgeschrikt door problemen met de webshop.
  3. Compatibiliteitsproblemen: Bij het bouwen van een webshop worden meestal verschillende plug-ins en thema’s gebruikt om de functionaliteit van de webshop uit te breiden. Deze plug-ins en thema’s moeten ook regelmatig worden bijgewerkt om compatibel te blijven met de nieuwste versie van Woocommerce. Als jouw plug-ins of thema’s niet up-to-date zijn, kan dit leiden tot compatibiliteitsproblemen met Woocommerce, wat kan resulteren in problemen met de functionaliteit van jouw webshop.
  4. Back-ups: Regelmatige back-ups van jouw webshop zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je geen belangrijke gegevens of informatie verliest als er iets misgaat met jouw webshop. Door regelmatig back-ups te maken, kan jouw webshop snel worden hersteld in het geval van een storing of andere problemen.