webdesign bureau amsterdam

Webdesign Bureau Amsterdam

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Amsterdam?

Zoek dan niet verder. Wij zijn namelijk het webdesign bureau dat jij zoekt. Welkom bij Swerk.

webdesign-bureau-amsterdam

Wat we doen

We houden ons bezig met het ontwerpen, programmeren en onderhouden van premium websites. We bouwen deze op een zelf ontworpen content management systeem (CMS). Dit CMS is zeer flexibel en heeft een aantal slimme functies m.b.t. zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees meer over de Swerk Site Manager. De websites die wij bouwen zijn over het algemeen mobiel vriendelijk tenzij dit niet kan vanwege het ontwerp of een andere technische reden. Behalve websites bouwen we ook opmaat web-applicaties, we produceren flash bannercampagnes en we zijn idolaat van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bekijk hier alle diensten die we leveren.

Wie zijn we

Swerk-Everything Online werd opgericht door Bart Heideman en Mike de Graeve in Januari 2011. We houden van een no-nonsense aanpak die gericht is op onze klanten. We gaan ervan uit dat je nog niet veel weet van websites en content management. We helpen je hierbij graag op weg en zullen vragen in heldere taal beantwoorden.

Bij ons geen kreten zoals “UW WEBSITE BINNEN TWEE WEKEN ONLINE”. Wij benaderen alles gewoon zoals het is. Een website kan best binnen twee weken online staan maar vaak is er dan niet de aandacht aan gegeven die nodig is.

webdesign-bureau-amsterdam

Premium design en top support

Bij Swerk ligt de lat hoger. Dit is ook de reden dat we bouwen op ons eigen CMS en niet op een opensource systeem (bijv. Wordpress of Joomla). Ons portfolio toont een selectie uiteenlopende projecten waar wij als webdesign bureau trots op zijn. We beleven ons werk nog altijd als een hobby en we zijn er dag en nacht mee bezig. Gewoon, omdat we het leuk vinden!

Overtuigd?
Maak een afspraak of kom langs. Ons kantoor bevindt zich in de pijp, Amsterdam.
Tot ziens!

Neem contact met ons op
webdesign-bureau-amsterdam

Swerk - Online

Ertskade 31
1019 BB Amsterdam
The Netherlands
+31 6 42755743
hallo@swerk.nl

KvK-nummer: 60457880
BTW-nummer: NL853919264B01

follow us on facebook follow us on twitter follow us on Google