Webdesign Bureau Amsterdam

Welkom waarschijnlijk heb je ons gevonden via de zoekterm webdesign bureau Amsterdam

Swerk houdt zich bezig met het ontwerpen, programmeren en onderhouden van premium websites en webapplicaties. We bouwen deze op een door onszelf ontwikkeld beheersysteem genaamd SiteSync. SiteSync is zeer flexibel en heeft een aantal slimme functies m.b.t. zoekmachine optimalisatie (SEO). De websites die wij bouwen zijn altijd mobiel vriendelijk tenzij dit niet kan vanwege het ontwerp of een andere technische reden. 

Get in touch!

Gebruik ons contact formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Get in touch

Swerk-Everything Online werd opgericht door Bart Heideman en Mike de Graeve in Januari 2011. We houden van een no-nonsense aanpak die gericht is op onze klanten. We gaan ervan uit dat je nog niet veel weet van websites en content management. We helpen je hierbij graag op weg en zullen vragen in heldere taal beantwoorden.

Bij ons geen kreten zoals “UW WEBSITE BINNEN TWEE WEKEN ONLINE”. Wij benaderen alles gewoon zoals het is. Een website kan best binnen twee weken online staan maar vaak is er dan niet de aandacht aan gegeven die nodig is.

Bij Swerk ligt de lat hoger. Dit is ook de reden dat we bouwen op ons eigen CMS en niet op een opensource systeem (bijv. Wordpress of Joomla). Ons portfolio toont een selectie uiteenlopende projecten waar wij als webdesign bureau trots op zijn. We beleven ons werk nog altijd als een hobby en we zijn er dag en nacht mee bezig. Gewoon, omdat we het leuk vinden!

Overtuigd?
Maak een afspraak of kom langs. Ons kantoor bevindt zich in de pijp, Amsterdam.
Tot ziens!