Shade, Swerk, Webdesign Amsterdam

Swerk zorgt ook voor de hosting en het onderhoud van jouw WordPress website.

Onderhoud

Een WordPress-website heeft onderhoud nodig om verschillende redenen:

  1. Beveiliging: WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS) ter wereld en daarom een doelwit voor hackers. Onderhoud zorgt ervoor dat jouw website veilig blijft door regelmatige updates van WordPress, thema’s en plug-ins te installeren en door regelmatig back-ups te maken.
  2. Snelheid: Een langzame website kan ervoor zorgen dat bezoekers afhaken en ook slechter presteren in zoekmachines. Onderhoud kan helpen bij het optimaliseren van jouw website en het verbeteren van de laadsnelheid.
  3. Functionaliteit: WordPress-updates brengen nieuwe functies en verbeteringen met zich mee die uw website kunnen verbeteren. Onderhoud zorgt ervoor dat jouw website up-to-date blijft en dat nieuwe functies en verbeteringen worden geïmplementeerd.
  4. Compatibiliteit: WordPress-updates zorgen er ook voor dat uw website compatibel blijft met nieuwe browsers, mobiele apparaten en besturingssystemen. Onderhoud zorgt ervoor dat jouw website goed werkt op verschillende apparaten en platforms.
  5. Kortom, regelmatig onderhoud van jouw WordPress-website is essentieel om de beveiliging, snelheid, functionaliteit en compatibiliteit van jouw website te waarborgen en ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft.

NB: Het WordPress core systeem en de Page builder moeten 3 tot 6 keer per jaar geüpdatet worden (soms  zelfs vaker). Updates bij grote websites en webshops voeren wij altijd eerst uit op een testomgeving. Daarna checken we of alles nog naar behoren werkt. Als alles in orde is zetten wij de nieuwe versie over naar de live omgeving. 

Hosting en onderhoud bij Swerk

Hosting inclusief onderhoud bij Swerk vanaf € 216,- per jaar.

Wij bieden 3 verschillende hosting pakketten inclusief onderhoud. Hieronder een aantal algemene redenen waarom je zou moeten overwegen om jouw website te hosten bij Swerk.

  1. Betere uptime: wij bieden een betrouwbaar servernetwerk, waardoor jouw website minder vaak offline zal zijn en beter toegankelijk zal zijn voor bezoekers.
  2. Snellere laadtijd: wij gebruiken de nieuwste technologieën en een hoogwaardige infrastructuur, hierdoor zal jouw website sneller laden, waardoor de gebruikerservaring van de bezoekers verbetert.
  3. Technische ondersteuning: wij bieden directe technische ondersteuning om jou te helpen bij eventuele problemen of vragen met betrekking tot jouw website. Dit kan je veel tijd en frustratie besparen.
  4. Beveiliging: wij implementeren verschillende beveiligingsmaatregelen om jouw website te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen. Dit omvat regelmatige software-updates en back-ups, firewalls en andere beveiligingsprotocollen.
  5. Schaalbaarheid: wij bieden de flexibiliteit om jouw website te schalen naarmate jouw bedrijf groeit. Dit kan betekenen dat je meer opslagruimte nodig hebt, of dat je extra bandbreedte nodig heeft om meer bezoekers te ondersteunen.


Je eigen hosting regelen? Ook prima!

Als je zelf je hosting regelt dan betaal je de hostingkosten die jouw provider berekent. Dat komt neer op ongeveer € 140,- per jaar en meestal zit hier ook E-mail service bij. Let wel op dat je een betrouwbare partij zoekt.
Wij prefereren Transip.nl (Ga voor WordPress hosting PRO)

Je onderhoudt zelf jouw website door regelmatig de gevraagde updates uit te voeren. Je kunt daarnaast evengoed gebruik maken van onze diensten maar hiervoor berekenen wij ons uurtarief met een starttarief van € 25,- ex btw.

Als je een beetje verstand hebt van hosting en van WordPress dan is dit een prima optie. Als je weinig affiniteit hebt met deze materie, twijfel dan niet en ga voor onze Basic- of Medium hosting dat scheelt je echt een hoop gedoe!