Websites

We leveren premium websites waarmee je voor de dag kunt komen. Onze websites hebben een eenvoudig CMS en zijn mobielvriendelijk.

Webdesign bestaat uit 2 delen de font-end (wat je ziet) en de back-end (wat je niet ziet)

Je kunt je voorstellen dat het ontwerpen van een website iets anders is dan het ontwerpen van bijvoorbeeld een poster. Bij een website ontwerp moet ook je rekening houden met de navigatie, de interactie van de bezoeker (functioneel ontwerp), mobielvriendelijkheid, het framework waarmee gewerkt wordt, het beheersysteem waarop het gebouwd wordt en zo zijn er nog meer facetten waarmee rekening gehouden dient te worden.

Over het algemeen besteedt je het ontwerp uit aan een designer en de ontwikkeling laat je doen door een developer. Bij Swerk hebben we alles onder 1 dak, we hebben ruim 18 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Wij bouwen onze websites op ‘ambachtelijke wijze’. We gebruiken geen vooraf ingekochte templates. We beginnen het liefst elke keer weer van vooraf aan. Op deze manier blijft de code schoon en worden er geen functies ingeladen die niet worden gebruikt.

Mocht je weinig budget hebben dan kunnen we ook een bestaande template gebruiken (door ons zelf gebouwd) en deze optuigen met jouw content. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Voordat we beginnen aan een design willen we natuurlijk eerst graag weten wie je bent en wat je doelstellingen zijn. Een goed gesprek is dus altijd de eerste fase. Daarnaast is het voor ons handig te weten wie je concurrenten zijn en welke websites jou aanspreken. Als je al content hebt (teksten – afbeeldingen) graag!

Ervan uitgaande dat je onze offerte hebt goedgekeurd gaan we aan de slag met een leuk ontwerp. Hoe ver we hierin gaan is ook afhankelijk van jou budget. Een website die illustratief word vormgegeven (zoals Kyoko tea) vergt meer tijd dan een website met een basis ontwerp. En dit geldt voor zowel de design fase als voor de ontwikkel fase. Bij de website van Kyoko tea was het veel meer werk om deze te programmeren en mobilevriendelijk te maken dan bij een doorsnee website.

Als je blij bent met het ontwerp gaan we bouwen. In eerste instantie bouwen we de website grotendeels lokaal (op onze eigen computer). Zodra er een goede basis staat gaan we de boel uploaden naar een testomgeving. We sturen jou een link zodat je mee kan kijken. In deze fase gaan we website ook finetunen en vullen met content. Je kunt ook inloggen op het eenvoudige beheersysteem en zelf content aanpassen. Natuurlijk kun je ons altijd bellen voor vragen.

Als de website naar wens is gaan we deze live zetten. We kopiëren alle files naar de live omgeving en  koppelen Google Analytics. Gefeliciteerd je website staat Live!

Dit betekent zeker niet het einde van onze samenwerking. Ook na oplevering staan wij bijna 24/7 voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen voor vragen en/of suggesties. Als je moeite hebt met het beheersysteem dan helpen we je en desnoods maken we het nóg eenvoudiger.

Wij leveren gratis klein-support de kosten hiervoor zitten verweven in de jaarlijkse hostingkosten. Onder klein-support vallen de volgende werkzaamheden.

  • Vragen en aanpassing die gerelateerd zij aan het beheersysteem.
  • Hulp bij het vullen van content.
  • Hulp bij het op maat maken van afbeeldingen