Websites

We leveren premium websites waarmee je voor de dag kunt komen. Onze websites hebben een eenvoudig CMS en zijn mobielvriendelijk.

Je kunt je voorstellen dat het ontwerpen van een website iets anders is dan het ontwerpen van bijvoorbeeld een poster. Een website ontwerpen is een vak apart. Bij een website ontwerp moet je rekening houden met de navigatie, de interactie van de bezoeker (functioneel ontwerp), mobielvriendelijkheid, het framework waarmee gewerkt wordt, het beheersysteem waarop het gebouwd wordt en zo zijn er nog meer facetten waarmee rekening gehouden dient te worden.

Over het algemeen besteedt je het ontwerp uit aan een (website) designer en de ontwikkeling laat je doen door een developer. Bij Swerk hebben we alles onder 1 dak, we hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Wij bouwen onze websites op ‘ambachtelijke wijze’. We gebruiken dus geen vooraf ingekochte templates en werken op een door ons zelf ontwikkeld beheersysteem (dummy proof). We beginnen het liefst elke keer weer van vooraf aan. Op deze manier blijft de code schoon en worden er geen functies ingeladen die niet worden gebruikt. 

Weinig Budget?

Mocht je weinig budget hebben dan kunnen we ook een bestaande template gebruiken (door ons zelf gebouwd) en deze optuigen met jouw content. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Hoe werken wij?

Voordat we beginnen aan een design willen we natuurlijk eerst graag weten wie je bent en wat je doelstellingen zijn. Een goed gesprek is dus altijd de eerste fase. Daarnaast is het voor ons handig te weten wie je concurrenten zijn en welke websites jou aanspreken. Als je al content hebt (teksten – afbeeldingen) graag! 

Ervan uitgaande dat je onze offerte hebt goedgekeurd gaan we aan de slag met een mooi ontwerp. Hoe ver we hierin gaan is ook afhankelijk van jouw budget. Een website die illustratief wordt vormgegeven (zoals Kyoko tea) vergt meer tijd dan een website met een basis ontwerp. En dit geldt voor zowel de design fase als voor de ontwikkel fase.  

Pas als je blij bent met het ontwerp gaan we bouwen. In eerste instantie bouwen we de website grotendeels lokaal (op onze eigen computer). Zodra er een goede basis staat gaan we de boel uploaden naar een testomgeving. We sturen je een link zodat je mee kunt kijken. In deze fase gaan we de website ook finetunen en vullen met content. Je kunt zelf ook inloggen op het eenvoudige beheersysteem en content aanpassen. Natuurlijk kun je ons altijd bellen voor vragen. 

Als de website klaarstaat op de testomgeving doen wij nog een extra SEO check m.b.t. de technische optimalisatie. Daarna kopiëren wij alle files naar de live omgeving, we koppelen Google Analytics en we maken een sitemap. Gefeliciteerd je website staat Live! 

Dit betekent zeker niet het einde van onze samenwerking. Ook na oplevering staan wij bijna 24/7 voor je klaar. Je kunt ons altijd bellen voor vragen en/of suggesties. Als je moeite hebt met het beheersysteem dan helpen we je natuurlijk. En desnoods maken we het nóg eenvoudiger want wij kunnen ook het beheersysteem op alle fronten aanpassen.

Wij leveren gratis klein-support de kosten hiervoor zitten verweven in de jaarlijkse hostingkosten. Onder klein-support vallen de volgende werkzaamheden.

  • Vragen en aanpassing die gerelateerd zij aan het beheersysteem.
  • Hulp bij het vullen van content.
  • Hulp bij het op maat maken van afbeeldingen

Wil je meer weten neem dan gerust contact met ons op

Get in touch!

Gebruik ons contact formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Get in touch