Webshops

We bouwen kleinschalige webshops met betaalsysteem op ons eigen CMS.
Grotere shops bouwen we met Shopify.

Een webshop laten maken kan bij Swerk op twee manieren. Kleine shops (maximaal 40 producten) kunnen we op ons eigen beheersysteem bouwen. Het voordeel hiervan is dat we het ontwerp van de shop goed kunnen laten aansluiten op het ontwerp van jou website. Het nadeel is dat niet alle functies die je van een webshop verwacht aanwezig zijn. Je zult wellicht wat concessies moeten doen…

Grotere webshops bouwen wij met Shopify. Een betrouwbaar snel groeiend hosted e-commerce platform. We werken hierbij met templates die door shopify worden aangeboden.

We beginnen met het uitzoeken van een bruikbare template. Daarna maken we een ontwerp gebaseerd op de template. Hierin verwerken we jou huisstijl samen met toepasselijke afbeeldingen.

Als alles naar wens is dan schaffen wij de template aan en zetten we alles op een shopify testomgeving. Hier kunnen we rustig werken naar een eindresultaat.

Voor Shopify zelf betaal je vanaf € 29,- euro per maand. Wij rekenen verder geen hostingkosten omdat de webshop al door Shopify gehost wordt. Na oplevering bieden we wel support, afhankelijk van hoe veel support je nodig hebt maken we hiervoor een servicecontract.

Get in touch!

Gebruik ons contact formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Get in touch