webdesign bureau amsterdam

DienstenWat kunnen wij voor je betekenen?

Custom webdesign

Custom webdesign

We leveren premium designs waarmee je voor de dag kunt komen. We werken volgens de nieuwe norm en dat betekent dat onze websites altijd mobiel vriendelijk (responsive) zijn, geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO) en werken op alle (nieuwe) browsers (IE9 >, Chrome, Safari, Firefox ).

Web applicaties

Web applicaties

Je kunt bij ons ook terecht voor web-applicaties. Voorbeelden hiervan:

interactieve infographics
een online persbureau
een locatiefinder
een cart-systeem
fotogalerie

Wij gebruiken hiervoor Javascript, Ajax en HTML5. Over het algemeen koppelen we deze applicaties ook aan het CMS zodat je zelf alles up to date kunt houden. Als de applicatie zich ervoor leent dan maken we deze ook mobiel vriendelijk. We bouwden custom applicaties voor o.a. Mastercard, Nuon, Ziggo en Kyoko tea.

ZZP & MKB oplossingen

ZZP & MKB oplossingen

We snappen dat niet elk bedrijf custom websites en applicaties nodig heeft. Vaak volstaat de functie van een online visitekaartje. Hiervoor leveren we websites op basis van een aantal standaard templates. Hierdoor slaan we een groot deel van het ontwerptraject over en dit scheelt uiteindelijk in de prijs. Uiteraard werkt deze basis website ook met ons CMS.

Beheersysteem op maat

Beheersysteem op maat

Jouw website wordt geleverd met een op maat gemaakt content management systeem. De Swerk Site Manager is eenvoudig, overzichtelijk en biedt handige oplossingen m.b.t. zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij zorgen er ook voor dat het cms up to date blijft. Als je in een later stadium extra functies nodig hebt dan kunnen we deze voor je bouwen.

Meer info
Frontend

Frontend

Het is mogelijk dat een vormgever of reclamebureau een ontwerp aanlevert. Wij kunnen kant en klaar design omzetten naar HTML5 en koppelen aan ons CMS (indien gewenst).

SEO

SEO

Zoekmachine optimalisatie. Ons CMS biedt diverse mogelijkheden om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. 

Meer info
Hosting

Hosting

Om onze websites en web-applicaties goed te onderhouden is het wenselijk dat de hosting bij ons wordt ondergebracht. We werken samen met Trans-IP en Hostnet. Je kunt je domeinnaam via ons registeren of wij verhuizen deze voor je. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. We maken regelmatig back-ups zodat jouw content save is.

U kunt alleen hosting afnemen in combinatie met een andere dienst.

Swerk - Online

Ertskade 31
1019 BB Amsterdam
The Netherlands
+31 6 30839799
hallo@swerk.nl

KvK-nummer: 60457880
BTW-nummer: NL853919264B01

follow us on facebook follow us on twitter follow us on Google