Beheersysteem op maat

Swerk SiteSync is betrouwbaar en wordt op maat gemaakt. In ons beheersysteem vind je geen functies die niet gebruikt worden. Hierdoor behoud je overzicht en hoef je niet lang te zoeken als je content wilt aanpassen.

ERVARING

We hebben veel ervaring met andere content management systemen (oa. Wordpress en Joomla). Juist hierdoor besloten we om een eigen CMS te ontwikkelen.

Zowel WP als JML zijn opensource systemen en dit houdt in dat er heel veel ontwikkelaars bezig zijn om het systeem samen ‘beter’ te maken. Wordpress heeft inmiddels een wildgroei aan widgets en als je een template koopt dan zitten daar zoveel extra functies bij, dat je als gebruiker door de bomen het bos niet meer ziet. 70% van al die functies zul je niet gebruiken en ze zorgen ongewild voor troebele code en lange laadtijden. Een ander nadeel, vinden wij,  is dat veel templates niet goed genoeg gebouwd en getest worden. Hierdoor werken ze niet altijd goed op tablets en/of mobiele telefoons. Tevens loop je regelmatig tegen validatie fouten aan en dit is een “NO GO” bij zoekmachine optimalisatie (SEO). Natuurlijk zijn beide systemen niet slecht maar als je ze op een goede manier wilt gebruiken dan heb je enige ervaring nodig of een webmaster die je bijstaat.

DE SWERK SITE MANAGER

SiteSync wordt altijd op maat gemaakt. We passen het aan op het design en het functioneel ontwerp van de website. En dus niet andersom zoals bij de open source systemen. Als je dus wat content wilt aanpassen op de homepagina dan vind je in het CMS ook een button terug, genaamd ‘Homepagina”.

Indien gewenst kunnen we de benamingen van de invulvelden binnen het CMS ook aanpassen, dit is in de meeste gevallen niet nodig maar kan heel handig zijn voor klanten die absoluut geen ervaring hebben met beheersystemen.

Get in touch!

Gebruik ons contact formulier en wij nemen spoedig contact met je op.

Get in touch